Al meer dan veertig jaar beschrijft Hugh Johnson in zijn wijngids alles wat er te weten valt over wijn. Jaarlijks geeft hij per wijnland, en vaak ook per streek, de meest actuele informatie en een alfabetisch overzicht van alle belangrijke wijnen...Lees meer >
50 lekkere en makkelijke recepten met het verse deeg van Tante Fanny!
Galette, plaattaart, flammkuchen, focaccia, tarte-tatin, quiche… met de verse degen van Tante Fanny wordt het bereiden van de heerlijkste gerechten een...Lees meer >
Ontdek je favoriete gerechten uit de Italiaanse regio’s
De Zilveren Lepel per regio neemt je mee op een culinaire reis door de 20 streken van Italië – van romige fonduta valdostana uit Valle d’Aosta,...Lees meer >
Alles over Ayurveda Kookboek – simpele recepten voor iedereen & elk seizoen
Het Alles over Ayurveda Kookboek staat boordevol informatie over Ayurveda en voeding, en biedt meer dan 75 makkelijke (en heerlijke!) recepten voor...Lees meer >
‘Altijd pas in de laatste stap realiseer ik me dat de oven voorverwarmd had moeten zijn!’ ‘Ik moet een recept altijd drie keer lezen. Vooraf! En tijdens het koken ook nog drie keer.’
Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?
Stap binnen in de wereld van kwaliteitsvlees, waar genieten vooropstaat en passie en expertise samenkomen. In dit boek ontdek je gerechten passend bij elk seizoen. Onder...Lees meer >
Dit zijn de recepten die je als echte noodleliefhebber moet kennen
Noodles: even snel en makkelijk als smaakvol en veelzijdig. Voor noodleliefhebber Thomas Drinkenburg – online beter bekend als Thomas Panterpoes – zijn noodles het...Lees meer >