Over ons

Over ons

www.spectrumboeken.nl is een website van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv, een van de grootste algemene boekenuitgeverijen in het Nederlandse taalgebied. De uitgeverij is bekend door succesvolle uitgaven op het gebied van non-fictie, eten & drinken, lichaam & geest en verhalende non-fictie. Daarnaast is de uitgeverij met de imprints Van Holkema & Warendorf, Van Goor en Best of YA een grote speler binnen kinder- & jeugdboeken en Young Adult. Ook Spectrum Fictie, Capitool (reisgidsen), Paper Life (invulboeken en journals), Forte (culinair, creatief en groen), Winkler Prins (online encyclopedie) en Prisma (taaltrainingen en –producten) behoren tot Unieboek | Het Spectrum.

Unieboek | Het Spectrum is onderdeel van LannooMeulenhoff B.V. en is gevestigd op de 15e verdieping van de Mondriaantoren in Amsterdam. Een inspirerende, creatieve omgeving met een fantastisch uitzicht over de hele stad.

Spectrum is een belangrijke imprint van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en heeft drie pijlers: Spectrum non-fictie Spectrum fictie en Spectrum Life.

Binnen deze pijlers geven wij talloze succesvolle uitgaven uit op vele gebieden zoals lifestyle, gezondheid, culinair, lichaam & geest, geschiedenis, actualiteit, biografieën, literaire non-fictie, management, populaire wetenschap, journalistiek en natuurlijk prachtige romans.

www.de-leukste-kinderboeken.com

www.bestofyabooks.nl

www.unieboekspectrum.nl

www.capitool.nl

www.prisma.nl

www.forteuitgevers.nl