Wereldberoemde YouTuber Kwebbelkop lanceert boek

16 October 2019
Kwebbelkop
Wereldberoemde YouTuber Kwebbelkop lanceert boek

Never fake the fun - het Kwebbelkop boek vanaf nu overal verkrijgbaar!

Fans kunnen hun hart ophalen aan de levenswijsheden van één van de bekendste YouTubers ter wereld: Kwebbelkop (echte naam: Jordi van den Bussche). In zijn boek neemt hij de lezer voor het eerst sinds zijn bekendheid mee op reis door het jaar waarin hij uitgroeide tot één van de bekendste YouTubers ter wereld met 11,4 miljoen (!) subscribers anno 2019. 

In Never fake the fun schrijft Jordi gepassioneerd over hoe hij besloot te gamen en hiervan verslag te doen op YouTube nadat zijn middelbareschooltijd erop zat. Binnen een jaar overtrof hij alle verwachtingen. Inmiddels runt hij een succesvolle onderneming en woont hij deels in Canada en deels in Nederland met zijn eveneens razend populaire vriendin en influencer Azzyland.

De reden waarom hij besloot het boek te schrijven? Hij wil zijn succes niet voor zichzelf houden, maar met zijn fans (ook bekend als Kops) delen. Volgens hem is dit het perfecte boek voor iedereen die van zijn passie zijn werk wil maken. Never fake the fun is eigenlijk het antwoord op de vraag hoe een gewone jongen als Kwebbelkop kan uitgroeien tot een succesvolle ondernemer met werk dat zo leuk is dat je er elke dag zin in hebt. Het boek is volledig opgemaakt in Kwebbelkop-stijl en geeft Kops een exclusief inkijkje in alle aspecten uit zijn leven. 

 

Fictie

Fictiefonds

Spectrum geeft nu ook fictie uit

Wij zijn ontzettend trots dat we een fictiefonds gaan opbouwen! lees meer

Pages