Een belangrijk boek

10 June 2020
Gebruik je gezond verstand!
Een belangrijk boek

Een absolute must-read voor de coronacrisis waarin we verkeren en de veranderingen die we door de maatregelen vandaag de dag waarnemen. Als gezond verstand koning was.

Met zijn inmiddels bekende inspirerende schrijfstijl geeft Dennis Storm in zijn nieuwste boek heel veel informatie over de huidige staat van onze aarde, duurzaamheid en minimalisme. Ook pleit hij ervoor om vooral, tegen de gevestigde consumptiemaatschappij in, je gezonde verstand te blijven gebruiken en een groene revolutie te ontketenen.

Dennis maakt in Als gezond verstand koning was van alle cijfers, onderzoeken en statistieken die ons dagelijks overspoelen een klassiek verhaal dat helder en duidelijk doorverteld kan worden, zodat we ons er een beeld bij kunnen vormen en actie kunnen ondernemen.

Aan welke kant wil jij staan als het tijdperk van de groene revolutie de geschiedenis in geschreven gaat worden?

Met zijn succesvolle boek Weg ermee uit 2018 heeft Dennis Storm duizenden geïnspireerd minimalistisch te leven. In de reacties op dit boek valt op dat veel mensen vragen: Hoe doe ik dat dan? Zijn antwoord: door gezond verstand te gebruiken. En door te beseffen dat er een wezenlijk verschil is tussen weten hoe en voelen waarom.

Dennis Storm

Gebruik je gezond verstand!

We schrikken niet meer van foto’s van zeeschildpadden die stikken in plastic verpakkingen, we beseffen allemaal dat we eigenlijk minder zouden moeten vliegen en we weten dat de vleesindustrie een desastreuze...Lees meer >

€ 16,99
Uitvoering: 
Paperback
Verschijningsdatum: 
15-06-2020
ISBN: 
9789000374083
Taal: 

Fictie

Fictiefonds

Spectrum geeft nu ook fictie uit

Wij zijn ontzettend trots dat we een fictiefonds gaan opbouwen! lees meer

Pages