Word Topfit met advies van o.a. Henry Schut

04 July 2018
Nieuws
Word Topfit met advies van o.a. Henry Schut

In Topfit geeft Henry uitgebreid antwoord op deze vraag. Hij vertelt hoe het hem is gelukt om na zijn veertigste de fitste piek in zijn leven te bereiken. En hoe jij – ook als je denkt geen tijd te hebben – je sportieve dromen kan verwezenlijken. Met complete trainingsschema’s en alles wat je moet weten over voeding. Het resultaat is niet alleen een afgetraind lichaam, maar ook een fitte geest en méér tijd! Geen sprookjes, gewoon hoe het echt zit. En je komt er eindelijk achter wie er gelijk had in Frikandellengate: Maxim Hartman of Rafael van der Vaart?

Henry Schut vindt het lastig om iets negatiefs over zichzelf te lezen. De 42-jarige NOS-presentator trekt zich persoonlijke kritiek soms erg aan.

In een interview in Viva wordt Schut herinnerd aan een uitspraak van René van der Gijp, die in 2016 vertelde dat hij de sportpresentator kritiekloos vindt. "Het is heel makkelijk om zoiets in de media te roepen, en ik kan mezelf er nauwelijks tegen verdedigen. Dat maakt het een beetje oneerlijk."

"Dit soort uitwassen kun je online vaak jaren terugvinden. Het is één mening over één uitzending in een hele reeks. Dat het gros van de mensen het prima vindt wat ik maak, lees je nergens. Ik vind ook van alles van René, maar ik vind het zo onnodig om dat te roepen."

In het verleden was Schut, die tijdens het WK voetbal het programma Studio Rusland presenteert, nieuwsgierig naar wat de kijkers van zijn televisieoptredens vinden, maar hij kijkt niet meer op sociale media om actief naar hun meningen te zoeken.

"Vroeger deed ik het weleens omdat ik nieuwsgierig was wat mensen van onze programma's vonden. Dat kan nuttig zijn, maar je moet heel goed weten hoe je het filtert. Soms zit er net een zin tussen die in je hoofd blijft hangen."

Zijn boek Topfit ligt nu in de winkel!

© Nu.nl - 3 juni 2018

Fictie

Fictiefonds

Spectrum geeft nu ook fictie uit

Wij zijn ontzettend trots dat we een fictiefonds gaan opbouwen! lees meer

Pages