een huis vol liefde

backround

Maak kans op een verblijf voor 2 personen voor 2 nachten met ontbijt in de B&B van Debbie de Jong in Spanje!

 

Dit moet je doen:

Ga op de foto met het boek ‘Debbie – Lef, liefde en levenslust in haar Spaanse B&B’. Deel je foto op Instagram en tag @spectrumboeken.

De winnaar wordt op 1 juli bekend.

Voorwaarden:

  1. De winnaar van de actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
  2. De winnaar van de actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden.
  3. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
  4. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
  5. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.
  6. Als de winnaar niet akkoord gaat met de gestelde voorwaarden, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen: prijs is exclusief vlucht en data in overleg met Debbie de Jong. Data die vallen in landelijke vakantie zijn bij voorbaat uitgesloten.

 

Houd de socials van Debbie (@canportell_by123ole) en Spectrum (@spectrumboeken) in de gaten voor meer leuke nieuwtjes en eventuele acties.

 

Je kan het boek bestellen via de onderstaande bestelknop.

Ode aan een avontuurlijk leven in de Spaanse B&B

Ontdek de sprankelende wereld van Debbie de Jong in Spanje. Voor het eerst deelt ze haar levensverhaal, van haar beginjaren tot haar succesvolle carrière als tv-producent, en uiteindelijk haar gedurfde stap naar een nieuw leven aan de zonnige Costa Brava. Ook vertelt Debbie over haar romantische avontuur op televisie, waar ze haar hart verloor aan Paul.

Dit kleurrijke boek staat vol met inspiratie, tips en favorieten. Met haar lievelingsrecepten, stylingtips en de beste plekjes aan de Costa Brava – van brocantemarkten tot restaurants. Dit alles overgoten met humor en een knipoog. Haal met dit boek een stukje inspiratie van Debbie in huis!

Dit boek, bruisend en levendig als Debbie zelf, neemt je mee op reis naar Spanje – naar haar betoverende B&B’s Can Portell en Mas Ferrer.

‘Neem geen voorschot op je sores, vier het leven en hang vooral zelf de slingers op – een ander doet het niet altijd voor je.’

Debbie de Jong werkte als tv-producent voordat ze besloot het roer om te gooien en met haar toenmalige partner en twee kinderen Sam en Roos naar Spanje te verhuizen, waar ze nu haar succesvolle B&B’s Can Portell & Mas Ferrer by 123ole runt. Ze werd landelijk bekend toen ze op televisie de liefde vond met Paul.